Winkelroute

Dit shoppingtraject leidt de fervente liefhebber van winkelen doorheen de bekendste winkelstraten van Gent. Wie graag shopt en in korte tijd zoveel mogelijk winkels wil aandoen volgt best deze route die je geen stap teveel laat zetten in een poging het toch allemaal gezien te hebben.

Vertrekkende aan de parkeergarage van de Vrijdagmarkt doorlopen we de gezelligste en drukst bewinkelde straten die we in de Arteveldestad aantreffen. Van de sierlijke Lange Munt doorheen het bekoorlijke Donkersteegje en de Mageleinstraat worden volop etalages gekeurd tot aan het shoppingcenter Gent-Zuid waarna de terugtocht wordt aangevat doorheen de majestueuze Vlaanderenstraat en de even respectabele Brabantdam om te eindigen bij “de” winkelstraat van Gent nl. de Veldstraat.

Winkelstraten als de Hoogpoort, de St.-Niklaasstraat, de Volderstraat en de Henegouwenstraat, de Burgstraat e.a. sluiten aan op dit traject en zullen de geïnteresseerden absoluut behagen.

Ook het aanbod aan cultureel erfgoed dat onderweg valt te bewonderen zal de kooplustigen zeker imponeren en hun uitstap nog aangenamer maken.

Conclusie : Gent verleidt … op alle vlakken.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.